Grazia’s Fashion Awards 2014

By 10 december 2014 Lifestyle No Comments
Schermafbeelding 2014-12-16 om 12.38.36
Grazia-lezers kiezen Sylvie als grote Fashion Style winnaresAmsterdam, 9 december 2014 – Fashionglossy Grazia heeft vanavond de allereerste Grazia Fashion Awards uitgereikt. Grazia-lezers konden de afgelopen weken hun stem uitbrengen op dertig genomineerden in zes categorieën. Hoofdredacteur Mies de Vries van Grazia vertelt: “Wat een geweldige line-up. De Grazia-lezers hebben de meest aansprekende mode-iconen van Nederland gekozen. Het is een fantastische avond waar de fashion vibe van af spettert! We zien niet vaak in Nederland zoveel goedgeklede mensen bij elkaar.” Tijdens een spectaculaire show, met onder andere optredens van Bas Kosters en Shirley Hart (DJ Fashionpack) en van Géza Weisz & Dio, werden  in het prachtige Vondelpark 3, de volgende awards uitgereikt: 

De Fashion Stylist Award | Fred van Leer
De combinatie van een uitgesproken persoonlijkheid, passie voor mode en gevoel voor stijl, maken van Fred dé stylist van het moment.

De Fashion Hair Award | Renate Verbaan
Renate heeft geen poespas nodig om er prachtig uit te zien. Ze schittert niet alleen op de rode loper, in het dagelijks leven heeft zij ook altijd stijlvol haar.

De Fashion Stylish Man Award | Jan Kooijman
Presentator, acteur en danser. Dit multi-talent heeft ook nog eens een uitmuntende stijl.

De Fashion Forward Award | Victoria Koblenko
Victoria durft te experimenteren en blijft tegelijkertijd stijlvol. Victoria’s passie voor mode is altijd zichtbaar en domineert daarmee iedere rode loper.

De Fashion Beauty Style Award | Geraldine Kemper
Een stoere chick met een flawless, lief gezicht; met een minimum aan make-up toont Geraldine haar natuurlijke schoonheid.

De Fashion Style Award | Sylvie Meis
Sylvie is sexy, maar elegant en is op én naast de rode loper niet op modemissers te betrappen. “Sylvie is een terechte winnares. Ze heeft internationale allure en smaak aan ons land gegeven. We zijn zo trots dat ze de Grazia Style Award zelf in ontvangst heeft genomen.” – Aldus Mies de Vries.